Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

3/02/2024 – Jean verwelkomde de mensen in de kerk en de 6 kinderen die op 4 mei hun eerste communie zullen doen. Tevens was het ook Lichtmis. Al de kinderen mochten een klein kaarsje naar voren brengen. Het Utopiakoor zong het welkomstlied: “Een helder lichtje”. Viviane las over Maria en Jozef in de tempel met Jezus. Marleen vertelde over het doopwater. Na de gebeden van de kinderen mochten de 6 kinderen zich voorstellen. Zij waren allemaal enthousiast dat zij op 4 mei hun eerste communie mogen doen. Fier hingen ze een hartje met hun naam op het bord. Na het slotlied: “Kom leg je hand in mijn hand”, zegende Greta de kaarsjes in nabijheid van de kinderen. Iedereen mocht een kaarsje mee naar huis nemen. Na de viering was er een receptie waar de mensen even konden van genieten.

We heten iedereen van harte welkom op de Eerste communieviering in Stokrooie op 4 mei om 9.30u.