Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Vandaag vierden we Lichtmis in de kerk van Tuilt. Het was een bijzondere dag, vooral voor 14 kinderen die zich voorbereiden op hun eerste communie. Ze waren er bijna allemaal en kwamen de kerk binnen met een kaarsje in hun hand, symbool van samenzijn en verbondenheid.

Tijdens de viering zegden ze hun naam en hun beste eigenschap. Voor de families altijd een spannend momentje.

Het Utopia koor zorgde voor mooie muziek en zang tijdens de viering, waardoor de sfeer nog specialer werd. Na afloop kreeg iedereen een lichtje mee naar huis, als herinnering aan het licht van Jezus, maar ook aan de hoop en liefde om elkaar te steunen.

Na de viering bleef men nog napraten met een drankje, terwijl de kinderen genoten van heel veel chips .

Het was een fijne zondagochtend waarop we samenkwamen om de stap richting de eerste communie van de kinderen te vieren.