Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Zoals naar goede gewoonte was er Kerstdag in de kerk van Kermt de eucharistieviering ter gelegenheid van Kerstmis.

Ook dit jaar zorgde het koor Sint Cecilia van Kermt voor de muzikale omlijsting, onder de kundige leiding van Marcel Buntinx en begeleid op orgel door Leen Martens.

De kerk was weer mooi verzorgd, na de voorafgaandelijke en grondige poetsbeurt door de poetsploeg. Ze werden door pastoor Gerard getrakteerd op een lekkere warme maaltijd. Zo kon er worden gesmuld van zijn kookkunst. Ook de ploeg van de kerststal had weer voor een mooie stal gezorgd, aangekleed door onze dames van de decoratie.

Tijdens de vering had pastoor Gerard vooral aandacht voor de vele conflicten in de wereld en dat onze wereld nog steeds de boodschap van “vrede op aarde” nodig heeft. Na deze mooie viering, ging iedereen met een ‘vreugdevolle en vrolijke kerstmis’ en beste wensen naar huis.

Dank aan allen die zich voor deze viering op een of andere wijze hebben ingezet.