Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Vorige week woensdag bracht de Sint een bezoek aan residentie Vinkenbosch. Stilaan liep het vol met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van de bewoners. Onze vormelingen waren gevraagd om de aanwezige kinderen een fijne namiddag te bezorgen. Ze mochten de kleintjes begeleiden om hun pietendiploma te behalen. Hiervoor moesten ze allerlei opdrachtjes doen. Met een volle kaart kregen ze dan van de Sint hun diploma. Anderen ontpopten zich dan weer als echte plaatsers van glittertattoos. Met veel geduld tekenden ze de geliefde kleuren en figuurtjes van de kinderen hun gekozen tattoo. Toen het druk werd aan de toog waren ook daar helpende handen welkom. Sommigen ontpopten zich als echte garçons die oog hadden voor wat er nodig was.

Het is fijn om met deze groep vormelingen op weg te gaan. Schitterend om te zien hoe lief en geduldig zij met de kleintjes overweg konden. Ook hun hulp achter de toog werd door de mensen erg gewaardeerd. Ouders mogen fier zijn op hun kinderen.

Wij zijn dat ook!

Katrijn Bortels, Kim Thielemans en Gerard Janssen