Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

“Met hoeveel gaan jullie woensdag komen?” klonk het dinsdag aan de telefoon vanuit Vinkenbosch. “Ik weet het niet,” moest ik zeggen. Ik had geen berichten van vormelingen die zouden meekomen. Maar enkelen hadden toegezegd om te komen. Zij zullen er wel zijn… Tussen de 5 en de 10, besluit ik.

Een grote verrassing op woensdagmiddag. Alle vormelingen waren er, 23, samen met enkel ouders die zich hiervoor vrijgemaakt hadden. Daar was de activiteit nu niet op voorzien, maar dat vormde geen groot probleem. Een aantal gingen kerstversiering maken met de bewoners. De andere groep namen we mee door de gangen, en bij elke bewoner die graag bezoek had lieten we twee vormelingen achter… Als we een uurtje later terug gingen was het voor iedereen een fijne namiddag. Voor de bewoners van Vinkenbosch was de fijne groep van jong leven heel welkom!

Ondertussen werden we uitgenodigd om met sinterklaas terug te komen. Als je dit artikeltje leest hebben we de Sint daar al ontmoet. Maar daarover een volgende keer meer.