Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Pastorale eenheid St. Elisabeth
Vormelingen 2024
(Spalbeek, Stokrooie, Tuilt en Kermt)

Op maandag 9 oktober om 20.00 u. voorzien we een ouderavond voor de ouders van de jongeren die willen deelnemen aan de voorbereiding en viering van het vormsel.
De vormselviering voor onze pastorale eenheid is op 5 mei 2024 om 9.30 u.
Het programma dat we met de jongeren volgen, is heel eenvoudig. Voor catechese komen we zo’n 5 keer samen. We nodigen jullie ook regelmatig uit voor de eucharistieviering op zondagvoormiddag.
Verder is het belangrijk dat jongeren ook concreet de handen uit de mouwen kunnen steken. Op een woensdagnamiddag krijgen de jongeren de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het woonzorgcentrum Vinkenbosch om daar activiteiten met de ouderen te doen. We hebben dit de voorbije jaren niet kunnen doen, maar daarvoor waren dit, zowel voor de jongeren als voor de bewoners, deugddoende momenten.
We brengen ook een bezoek aan de St. Vincentiusvereniging in Kuringen. Zij verdelen voedselpakketten aan mensen die hier nood aan hebben. We krijgen er een woordje uitleg over de werking en helpen met het sorteren van de pakketten.
De data voor alle catechesesamenkomsten en activiteiten geven we door op de ouderavond.
We vragen ook aan ouders, om één of meerdere activiteiten mee voor te bereiden en te begeleiden. Geef dit dan even door op de ouderavond of via mail.
Katrijn Bortels: bortels.katrijn@telenet.be
Heb je vragen of bemerkingen, kan je dat ook via mail doen.
We kijken uit naar een tof werkjaar en een mooie vormselviering!
Ken je nog jongeren die graag hun vormsel doen, maar zich nog niet inschreven, stuur hen gerust deze brief ook door. Dan kunnen ze ook inschrijven op de ouderavond.

Katrijn Bortels en Kim catechisten
Gerard Janssen pastoor Joris van Oostenrijkstraat 57, 3511 Kuringen 0478 29 22 99