Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Venster met een uitzicht… Neen, niet geknipt uit een vakantiebrochure. Al evenmin een exotisch eiland… Maar wel een wauw-gevoel. Vanuit een venster een andere wereld zien, dat laat ook gedachten verzetten.

Hier zijn het ontspannende gedachtes, niets van het uitzicht roept zorgen op. En in een vakantie is dat goed. Het is vaak ook één van de weinige momenten in het jaar dat we aandachtig door het venster kijken… want het is nieuw, we hebben even de tijd, niets moet, moet, … Maar kijken we ook doorheen het jaar door het venster op aandachtige wijze? Allicht zullen we thuis niet zo een exotisch uitzicht hebben. Maar vaak is er genoeg te zien… die vogel op de stoep, de kat op wandel, de medemens die op weg is… Minder spectaculair dan dit venster. Maar minstens even uitnodigend om even stil te staan bij wat we zien… (kp)