Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Van 11 tot en met 25 augustus 2024 gaan in Hasselt de 7-jaarlijkse Virga Jessefeesten door met als thema: “(h)echt zijn”. De stad zal weer feestelijk bruisen van activiteiten in het kader van de Virga Jesse.

Op donderdag 15, zondag 18, en zaterdag 24 augustus trekt de ommegang door de versierde straten van de stad. Deze ommegang bestaat uit 7 themagroepen. De parochies Tuilt, Stokrooie, Spalbeek, Kermt en Lummen vormen samen themagroep 7:
“Gesterkt in genade en dankbaarheid”

We kunnen en mogen allemaal dankbaar zijn voor de talenten en de kansen die we kregen/krijgen om samen met de mensen rondom ons “echte” en “hechte” mensen te zijn.

Wil jij ook graag themagroep 7 vormgeven en samen met je gezin, familie, vrienden, buren, … mee opstappen in de ommegang om deze genade en dankbaarheid uit te dragen naar de toeschouwers van de ommegang, dan nodigen we je hartelijk uit op een van onze infoavonden waar we het opzet van de feesten en specifiek onze groep zullen duiden.

Deze avonden gaan door in elke parochiekerk telkens om 19.30u op één van de volgende data;

Algemene info over de Virga Jessefeesten vind je op https://www.virgajessefeesten.be/

Met opmerkingen of vragen kan je ook terecht op het mailadres van onze themagroep: themagroep.dankbaarheid@virgajessefeesten.be

Mogen we ook jou ontmoeten op een van onze infoavonden? Mogen we ook jou verwelkomen in onze groep om mee op te stappen? Wij kijken er heel dankbaar naar uit!

virga jesse hasselt