Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Een kustgemeente, heeft meer dan strand alleen… En toch lijken hier wat elementen van het strand de weg verloren. Strandcabines zijn op een gekke manier gecombineerd tot een standbeeld. Recht, schreef, krom, ze doorstaan weer en wind…

Je zou al snel een gemakkelijke conclusie kunnen trekken. Zee en storm gaan hand in hand. En zo zijn deze huisjes op een onbestemde hoop terechtgekomen en blijven ze als getuigen achter… Maar we moeten niet altijd alles met ratio afhandelen. Het zou ook eerder toevallig gewild kunnen ontstaan zijn. Een kunstenaar die even iets gek wilde doen. Onverwachte dingen met bekende onderdelen. Misschien kunnen we er van leren. Soms moeten we eens iets minder serieus zijn, misschien moet niet alles altijd netjes op een rijtje staan. Laat ons eens wat meer gekke dingen doen… (kp)