Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Een iconisch bedrijvencentrum, zo mag je Corda Campus wel noemen, een plek waar velen werken. Herwerkte gebouwen, maar ook nieuwe gebouwen, met schuine daken werden er jaren geleden bijgezet. En nu kreeg één van deze schuine daken een bijzondere invulling, een wijngaard!

In het evangelie komt het beeld van de wijngaard meermaals voor. Als de hof van de druivelaars waar gewerkt moet worden. Als de druivenstokken waar Jezus de stok is en wij de ranken. Maar iedere keer klinkt het: er moet gewerkt worden. Op de campus zal men wel hard werken, maar ook in de figuurlijke wijngaard moet er gewerkt worden, het rijk Gods valt immers niet zo maar uit de lucht… Alleen als we ons inspannen, Jezus boodschap volgen, zal een mooie samenleving de beloning zijn… (kp)