Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Zondag 19/3 (de dag dat we een omhaling deden voor Broederlijk Delen) bruiste het van leven in onze kerk. De homilie werd vervangen door een mooie getuigenis van Kaat over haar inleefreis naar Senegal, samen met haar mede-scholieren.

Je voelde zo de betrokkenheid van deze jonge mensen. Dit geeft zeker hoop om onze 25%-revolutie waar te maken. Kaat gaf ons met enkele pakkende voorbeelden al een voorproefje van datgene wat we te verwachten hebben op onze BD-avond op 29/3 rond de projecten in Senegal.

ZEKER EEN AANRADER!!!

Na de viering hadden we dan onze koffiestop. Het was mooi om te zien hoe heel veel mensen tijd maakten voor een lekkere tas koffie en een koekje en een chocolaatje.

Het was een mooi moment van verbinding. Het was ook heel fijn dat onze ‘vrije bijdrage’-doos een aardige som opleverde. Een welgemeende DANK U WEL!!