Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

TENTOONSTELLING
PASTORAAL CENTRUM – SEMINARIE

Al vele jaren worden er jaarlijks een aantal tentoonstellingen georganiseerd in de wandelgangen van het Pastoraal Centrum.

Voor de eerste maal wagen de organisatoren zich aan een thematentoonstelling, ‘IN GEBED’. Ze vonden twaalf kunstenaars die bereid waren om hun persoonlijke gebedservaring te verbeelden. De tentoonstelling is een caleidoscoop van visies op gebed en verstilling. De bezoeker kan een luisterende, stille tocht maken doorheen de werken: schilderen, fotografie, beeldhouwwerk, grafiek en installatiekunst.

Een kleine gids is ter beschikking om zelf te ontdekken waar IN GEBED om gaat: verbinding, luisteren, stilte, vreugde, verdriet…
Praktisch:

De tentoonstelling is alle dagen geopend van 10 tot 17 uur, behalve op zaterdagnamiddag en zon- en feestdagen. Rondleiding met gids is mogelijk. De tentoonstelling is gratis. Voor meer info en rondleiding kunt u terecht in het Pastoraal informatiecentrum via 011 24 90 10

Deelnemende kunstenaars:
Ria Baens – Anny Delsaer – Lucie Haentjens – Koen Lemmens – Elly Mondelars – Jo Pieck – Chantal Spiritus – Guido Stoop – Elsa van den Hoogen – Pieter Van der Aa – Jente Vandewijer – Johannes Wickert

Voor onze Pastorale Eenheden zal Tom Van Wambeke een rondleiding verzorgen op woensdag 22 maart om half 11. Je bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten. We betalen een kleine bijdrage van 2 euro voor de koffie achteraf.