Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

De viering van zondag 5 maart, de tweede zondag van de vasten, stond onder andere ook in het teken van het kerkkoor van Kermt. Na de enkele jaren onderbreking door COVID konden de mensen van het koor dit jaar wel hun feest laten doorgaan.

Ze begonnen daarom met een mooie opluistering van de zondagsviering met aangepaste liederen. Naast enkele liederen uit de Jubilate hadden ze ook enkele speciale liederen ingeoefend voor deze gelegenheid.
Omwille van de afwezigheid, door ziekte, van pastoor Gerard, ging E.H. Marcel Vanheusden voor in de viering, geassisteerd door diaken Fran├žois en gebedsleider Kris. E.H. Marcel bedankte de leden van het koor voor hun inzet gedurende het jaar en in heb bijzonder voor deze viering. Er werd ook gebeden voor de gestorven leden van het koor. Rosette had voor de twee liederen, die niet in Jubilate voorkomen, gezorgd voor extra blaadjes, zo dat de mensen toch deze liederen konden meezingen. Dirigent Marcel Buntinx leidde alles in goede banen en Rob Dreessen zorgde voor de nodige muzikale ondersteuning. Na een terecht verdiend applaus gingen de koorleden samen ergens aan tafel verder deze feestdag voortzetten. Van harte gegund. En nogmaals proficiat.