Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Zondag 18 december 2022, na de lange onderbreking door Corona, heeft de fanfare van Kermt een geslaagd kerstconcert gegeven de kerk van Kermt.

Reeds ruim voor 15 u was de kerk afgeladen vol. De mensen hebben van de muziek genoten. Onder de kundige leiding van dirigent Rad Dielkens werden klassiekers gespeeld maar zeker ook bewerkingen van gekende nummers die door de dirigent tot pareltjes worden omgevormd. Alle nummers werden mooi aan mekaar gevoegd aan de hand van een verhaaltje dat deed denken aan een vertelling van Charles Dickens.

De muzikanten waren duidelijk in hun beste doen en kregen na hun optreden dan ook een staande ovatie. Dit leidde dan ook tot een gesmaakt bisnummer. Achteraf werd er in de muziekzaal van de fanfare met een drankje gezellig nagepraat over deze fijne namiddag. Zo komt Kerstmis weer een stapje dichterbij.