Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Op donderdag 8 december vierde OKRA Tuilt Stokrooie het kerstfeest in De Stroobander.

Voorzitter Willy heette de leden van harte welkom en dankte iedereen voor de goede en stipte opkomst.
Daarna konden allen genieten van een lekkere feestmaaltijd.
Tijdens de pauze blikten Raoul en Ria vooruit naar het werkjaar 2023. Niet alleen de eigen activiteiten maar ook de academie en de boeiende uitstappen van Regio Limburg kwamen aan bod. Willy en Raoul kregen een zilveren speldje vanwege OKRA Limburg als blijk van waardering voor meer dan 10 jaar inzet in het bestuur. Twee tachtigjarigen kregen een Hasseltbon. Negentigjarige Louis kon er spijtig genoeg niet bij zijn wegens onverwachte omstandigheden. Dit gezellige feest werd afgesloten met een lekker nagerecht.