Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

In de parochiekerk van Tuilt vierden wij de eerste zondag van de Advent met een gezinsviering. Het werd een warm samenzijn door de talrijke opkomst.

De bloemschiksters zorgden voor een mooie adventskrans waarvan de eerste kaars werd aangestoken door een van de kinderen. Het zangkoor Utopia zorgde voor de fijne muzikale begeleiding. Na de viering werd er bij een lekker glaasje nog nagepraat.

Vier weken lang mogen wij nu uitkijken naar Kerstmis en ons verbinden met elkaar en zeker met mensen in armoede. Daarom is ook dit jaar onze lege kerststalactie gestart. Vanaf nu kan je elke zondag tussen 10 en 12 uur in de kerk van Tuilt een pakje brengen voor gezinnen die het moeilijk hebben. Vooral basisvoedsel is belangrijk maar ook toilet- en verzorgingsartikelen en onderhoudsproducten zijn welkom.

Wij nodigen de mensen van Tuilt maar ook van de omliggende parochies en wijken uit om een pakket in de kerststal te komen leggen. Hopelijk kan Sint Vincentius dan met Kerstmis heel veel mensen hun zorgen eventjes wat lichter maken.