Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Vrijdag 7 oktober 2022 nodigde ik de jongeren in 2019 gevormd zijn, uit om nog eens opnieuw samen te komen op de pastorie in Kuringen. Elkaar terug ontmoeten, samen eten en met elkaar spreken over hoe het met ieder gaat waren de voornaamste elementen van deze avond. We waren met 9 jongeren. Een aantal had ook laten weten er nu niet bij te kunnen zijn, maar een volgende keer …

Geweldig om te zien hoe kinderen opgroeien tot jongeren die stevig op eigen benen staan, en er plezier in vinden om samen te zijn. Aan het einde van de avond spraken we af om volgende maand opnieuw samen te komen op zaterdag 5 november van 19.00 u. tot 21.00. Twee van hen komen wat vroeger en zorgen voor een maaltijd. Als thema nodigen we Mariet van jongerenpastoraal uit, die ons komt vertellen over de wereldjongerendagen, die dit jaar in Lissabon doorgaan.