Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Dan zullen in augustus weer de feestelijkheden ter ere van de Virga Jesse georganiseerd worden. Traditiegetrouw zal dan ook weer enkele keren de ommegang door de Hasseltse straten trekken. Onze Pastorale Eenheid St Elisabeth, aangevuld met de parochies van Lummen, kregen voor deze ommegang de groep met als thema “Gesterkt in genade en dankbaarheid” toebedeeld. 25 oktober 2022 om 20.00u in de kerk van Kermt willen we hier samen over nadenken.

De verschillende groepen, parochies, worden dit keer door het Virga Jessecomité uitgedaagd om zelf vorm te geven aan de inhoud en de vertolking van deze boodschap.

Wat betekent “gesterkt in genade en dankbaarheid” voor elk van ons? Hoe kunnen we dit aan de toeschouwers duidelijk maken? Wat is “genade”?

We zijn allemaal op een of ander vlak “be-genad(e)-igd”, we hebben een of ander talent waarmee we anderen kunnen plezieren en waarvoor we zelf dankbaar kunnen en moeten zijn.
Nog heel veel stof tot nadenken voor de concrete vormgeving van ons thema, onze groep tot stand kan komen.

En dat nadenken willen we samen met jou doen op 25 oktober 2022
om 20.00u in de kerk van Kermt.

We zijn op zoek naar jou: jong en minder jong, creatieveling, organisatietalent, kortom iedereen met zijn of haar talenten. Want samen denken, samen brainstormen, samen creatief zijn, zorgt voor meer invalshoeken, meer ideeën, meer creativiteit, meer…

Mogen we ook jou verwelkomen?

Graag een seintje voor 20 oktober
via myriambortels@hotmail.com of info@hasselt-west.be