Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Op vrijdag 30 september bezochten we met een 12-tal mensen de tentoonstelling ‘verbeelding verbeeld’. Fotograaf Tijs Posen zorgde voor schitterende beelden. Tom Van Wambeke zorgde voor een rondleiding.

Een eerste deel van de tentoonstelling wandelden we langs de Kroningsfeesten. Dezelfde mensen in dezelfde poses enkele jaren na elkaar… Je ervaart dat de tijd vooruitgaat en zijn invloed heeft. In een tweede deel werd ‘zorg’ belicht. Om over zorg te spreken, moet je minstens met twee zijn. Maar wie zorgt voor wie? Het is niet altijd duidelijk zichtbaar. Het derde en laatste deel waren beelden van tijdens de coronaperiode. Wie zijn de mensen in het gewone doen, en wat was er tijdens corona…? Stuk voor stuk schitterende beelden en zeker de moeite om er even bij stil te staan. We sloten af met een lekkere tas koffie.

Deze tentoonstelling loopt nog tot 8 oktober.

Tussen 14 oktober en 27 november loopt er een nieuwe tentoonstelling: Sorelle tutte, schilderen – van Jente Vandewijer. Ook hier voorzien we opnieuw een mogelijkheid om deze in groep te bezoeken.