Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Dan kan hij / zij meedoen met de voorbereiding en de viering van het vormsel.

Op maandag 10 oktober 2022 om 20.00 u. is er een ouderavond. Ouders krijgen daar verder info over het verloop van de vormselvoorbereiding. De avond gaat door in de weekkapel van de kerk van Kermt.

Het programma dat we met de jongeren volgen is heel eenvoudig.

Voor de catechese komen we 5 keer samen op een zaterdagavond. We nodigen jullie ook regelmatig eens uit voor de eucharistieviering op zondagvoormiddag.

Verder is het belangrijk dat jongeren ook concreet de handen uit de mouwen kunnen steken.

We geven de jongeren tweemaal de kans om, onder begeleiding, op woensdagnamiddag een vrijwillig bezoek te brengen aan het woonzorgcentrum Vinkenbosch. Daar doen ze activiteiten met de ouderen. Voor zowel de jongeren als voor de bewoners, deugddoende momenten.

Een bezoek aan de St. Vincentiusvereniging in Kuringen staat voor allemaal op het programma. Zij verdelen voedselpakketten aan mensen die hier nood aan hebben. We krijgen er een woordje uitleg over de werking en helpen met het sorteren van de pakketten.

De vormselviering zelf is op
zondag 14 mei 2023 om 9.30 u.
in Kermt.


We willen op een eigentijdse manier met jonge mensen op weg gaan, om zo met hen te zien en te ervaren dat geloof in God ons kan helpen om te groeien als mensen die sterk in het leven staan en met een positieve blik naar de toekomst kijken.

Wil je inschrijven om mee te doen, mail dan naar Katrijn Bortels: bortels.katrijn1976@gmail.com of neem contact met pastoor Gerard Janssen (zie colofon)


Heel hartelijk welkom!

OUDERAVOND
VORMELINGEN
MAANDAG 10 OKTOBER OM 20.00 U.
WEEKKAPEL KERK VAN KERMT