Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Een wandeling door de velden, op het einde van het oogstseizoen ziet het er helemaal anders uit. Geen grote gewassen meer, wel stoppels die verdorren. Het is een deel van het ritme van het jaar. Eerst kiemen, dan groeien en uiteindelijk oogsten…

Het goede nieuws is, dat we na de winter nieuw leven op de velden zullen zien. Een beetje meer regen zal wel welkom zijn, maar er is een zekerheid, het gaan en komen van seizoenen, het gaan en komen van jaarlijkse gebeurtenissen zoals begin september het schooljaar opnieuw start. Misschien is door de vakantie de kennis een beetje verdord, maar we weten, de jeugd zal weer veel leren, groeien en bloeien en telkens dat tikkeltje beter worden, nieuwe talenten ontwikkelen… En anders dan het veld, moeten ze niet geoogst worden, ze zullen hun talenten vanzelf wel ontplooien! (kp)