Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Op deze dag vieren we dat Maria helemaal is thuisgekomen bij God. Zij, die zichzelf een geringe dienstmaagd noemt, is door God hemelhoog verheven. Want aan wie klein en nederig zijn zoals Maria, kan Hij grote dingen doen. Laten we ons dankbaar en vol vreugde aansluiten bij haar lofzang en ons hart openstellen voor zijn genade.

Tijdens de viering om 9.30 u gingen pastoor Gerard, E.H. Jos Polders voor geassisteerd door diaken François en gebedsleider Willy. De viering werd opgeluisterd door het koor St. Cecilia onder leiding van Marcel Buntinx en begeleid op orgel door Leen Martens.

Bij het binnenkomen ontving iedereen een gebedskaartje ter ere van Onze Lieve Vrouw.

De kerk was weer prachtig versierd met bloemen en kaarsen door de vast ploeg dames. Ze kregen van velen lof voor de mooie samenstelling. Ook het koor kreeg voor de mooie zang, speciaal gekozen voor deze viering en ingeoefend tijdens de vele repetities, vele woorden van dank en lof.
De aanwezigen hebben zichtbaar genoten van deze mooie viering. De afwezigen hebben, zoals steeds, zeker hier iets gemist.