Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

In de viering van zondag om 9.30 u in de kerk van Kermt werden de papa’s, opa’s, pépé’s, …… en al wie een vaderlijke taak op zich neemt in de dagdagelijkse bezigheden bedacht met een presentje en de aandacht voor het feest van die dag: naast Jezus – de zoon, de Heilige Geest – de bezieler, was er de Vader, de vader van ons allen op wie we steeds kunnen vertrouwen.

Als presentje werd er door de aanwezige kinderen een zakdoek en een kaartje met foto en tekstje aan alle mannen in de kerk uitgedeeld. Een mooi gebaar, een lieve attentie voor zij dit steeds opnieuw het beste geven van zichzelf aan kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen …., heel dikwijls in stilte en op de achtergrond.
Proficiat aan allen die zich hierin kunnen herkennen.