Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Zaterdag 7 mei 2022 deden 5 kinderen hun eerste communie in de kerk van Stokrooie.

De kerk was mooi versierd door de gezusters Jeannine en Gilberte. Er waren veel aanwezigen om de eerste communiekantjes aan te moedigen. Pastoor Gerard ging de viering voor. Viviane bijgestaan door 2 juffen van school zorgden dat alles goed verliep.

Het Utopia koor o.l.v. Peter luisterden de viering op met aangepaste liedjes. Aan het einde van de viering werd Viviane in de bloemetjes gezet. Zij neemt afscheid als verantwoordelijke van de kindervieringen. Bedankt Viviane voor de vele jaren inzet zoals de kindervieringen, naamopgave en de vieringen van de eerste communies.

Na de viering was er gelegenheid om na te praten met een glaasje cava of fruitsap, dit werd aangeboden door de parochieraad.