Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Het werd voor de 2° maal op rij een Afhaal-Ontbijt.

De Ontbijtbox gaf je de mogelijkheid om in je eigen bubbel te ontbijten of samen met je vrienden te gaan picknicken. Met de opbrengst steunen we meer dan 130 projecten van Broederlijk Delen in het Zuiden.

Dit jaar zetten we 3 projecten hiervan in de kijker:

En het ontbijt werd weer een groot succes: 355 mensen bestelden een ontbijt, samengesteld uit fair trade producten, bio- en ambachtelijke producten. Zo werd 13 maart 2022 in Kermt een zondag van Solidariteit. Een welgemeende MERCI aan alle deelnemers van ons Ontbijt. En een dubbele MERCI aan alle helpers: voor het bussen van de folders en voor het vullen van de ontbijtzakken.

Hopelijk tot volgend jaar voor terug een Ontmoetings-Rechtvaardig-Ontbijt in zaal Kermeta.

Heb je het ontbijt dit jaar gemist?
Je kan Broederlijk Delen nog steeds steunen door een gift op

BE12 0000 0000 9292
met deze mededeling
+++502/000/35191+++