Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Ook de vormelingen zijn na corona opnieuw begonnen. De 2e zaterdag van januari maakten zei een tocht in de kerk van Kermt. Samen met enkele ouders gingen de jongeren in gesprek met elkaar over geloof en leven.

We deden dat aan de hand van 7 ‘ankerplaatsen’ in het leven van Christenen. Deze zijn: geboorte, doopsel, zalven, handen, tafel, toekomst en kruis. Aan de hand van affiches werd er gewerkt in groepjes rond de verschillende thema’s. Deze affiches stonden opgesteld in de kerk als een tocht voor de vormelingen en begeleiders doorheen momenten en belangrijke items in het leven, dit alles ter voorbereiding van het vormsel op zondag 22 mei 2022.
Iedereen was blij om terug samen te komen. Het was een boeiende avond voor de 28 ingeschreven vormselkandidaten en de ouders die het mee begeleidden.