Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Zaterdag 5/02/2022 was de kerk in Stokrooie goed gevuld. Voor de viering mochten de mensen een kaars aansteken aan de Paaskaars en in bloembakken planten rond de kribbe van Jezus.

Begin van de viering mochten toekomstige communiekanten een kaarsje met een hartje erin naar het altaar brengen. Het zangkoor Utopia zong het welkomstlied “een helder lichtje”. Mijnheer pastoor had ook even aandacht voor het feest van onze patroonheilige Sint-Amandus en liet het relikwie zien aan de kinderen. De viering ging over licht, liefde en vrede. Bij de naamopgave mochten de vier kinderen hun naam noemen en wat zij later graag willen worden. Op 7 mei doen ze hun eerste communie. Na de viering mochten de aanwezigen een klein kaars van lichtmis naar huis meenemen.