Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Vorig jaar zijn we met de vormelingen niet veel samen kunnen komen. De catechese was gebundeld in enkele samenkomsten. Maar we waren blij dat de vormselviering voor onze jongeren kon doorgaan op 26 september van vorig jaar. Kort daarna werden maatregelen weer verstrengd en zijn we niet meer samengekomen, tot 2022 aanbrak. 12 januari, woensdagnamiddag, nodigden we de vormelingen van vorig jaar opnieuw uit om samen te komen.

Ik mocht rekenen op enkele creatieve ouders, Ilse en Katrijn, die mee de handen uit de mouwen staken om een fijne samenkomst voor te bereiden.

Een verbond sluiten … Knippen, plakken en schilderen wat dat voor jou betekent. Met 12 vormelingen konden we aan de slag. Met het verhaal van de kleine Prins over ‘een verbond sluiten’ op de achtergrond en hier en daar een aanwijzing, suggestie en luisterend oor, maakten onze jongeren er mooie kunstwerkjes van.

Gerard Janssen, pastoor