Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Op de dag van het feest van de chronische zieken in Stokrooie deed Marie Jeanne uitleg over een creatieve wedstrijd van Samana Stokrooie crea.

Mooie houten rendieren werden voor een klein prijsje aangeboden, waarmee je aan de slag kon om ze naar hartenlust te versieren.In november -december kwam de fotograaf langs bij degene die Rudolf voor het raam plaatsten, de andere konden een foto binnen sturen.
Er waren 32 deelnemers aan de slag gegaan met papier, stof, garen, lichtjes … ook onze 101 jarige lid Virginie Philippens ging vrolijk aan de slag met verf. Iedere deelnemer kreeg bij kerst een bedanking van Marie- Jeanne in de vorm van een mooie kerstboomhanger. Een anoniem fotoboekje werd gemaakt en door verschillende mensen beoordeeld. Het winnende rendier werd gemaakt door Rita Motmans zij ging aan de slag met knopen van verschillende grote. Zij mocht een leuke creatieve prijs in ontvangst nemen.
Wij willen graag alle deelnemers proficiat wensen voor hun inzet.
Dankzij deze extra activiteiten proberen we de moeilijke tijden van corona een beetje te vergeten.

Het geheim van mooie dingen
Zit’ m niet in naald of draad.
Noch in de knoopjes, noch in de maat
Niet in hout, papier of katoen,
Maar in de mensen die het maken
En er stiekem hart en ziel in steken