Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Op vrijdag 24 december was er om 18 u een kerstviering voor de hele pastorale eenheid St.- Elisabeth in de kerk te Tuilt. Uit angst voor corona hadden jammer genoeg (begrijpelijk) heel wat mensen afgehaakt.

De kerk was mooi en sfeervol versierd. Bij aanvang van de viering mochten de aanwezige kinderen een kaarsje naar voor brengen terwijl het kindje Jezus in de kribbe werd gelegd. Enkele personages van het kerstverhaal werden door enkele kinderen op een ingetogen manier uitgebeeld.

Na de viering kregen alle aanwezigen een kleine attentie met een kerstwens mee naar huis.
Wij onthouden vooral dat wij het licht en de vrede van Kerstmis mogen uitdragen.
De geboorte van Christus is altijd weer een nieuw begin, een feest van hoop; zeker in de huidige moeilijke tijden. Laten we er voor elkaar zijn…vandaag, morgen en altijd!