Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Op Kerstdag zat de kerk zo goed als vol. Dit hadden wij niet durven dromen in deze tijd van corona. Greta, Jean en André verzorgden de gebedsviering.

“Net als in die kleine stal” zo begon de viering. Het zangkoor Utopia O.L.V. Peter stonden mooi onder de Kerstboom bekende Kerstliederen te zingen. De kinderen van de Basisonderwijs De Startlijn en enkele van de Middelbare scholen mochten er niet ontbreken. Viviane en enkele schooljuffrouwen zorgden er voor dat het Kerstspel in goede banen werden geleid. Maria en Sint-Jozef legden het kindje Jezus in de kribbe. Jean bedankte iedereen die mee gewerkt hadden. Er kwam een warm applaus.


Onze volgende gebedsviering (of eucharistieviering) in de kerk van Stokrooie is op zaterdag 5 februari 2022 om 19u dan is er Lichtmis en viering St. Amandus. Er is elke maandag om 18u een eucharistieviering in de kerk van Stokrooie.