Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Een wandeling door de stad, een groen aangelegd pad, maar dan letterlijk aan de achterkant van de lelijkheid van de woningen. En plots is daar een versierde regenpijp, een kloppend hart dat straalt…

We hebben het nieuwe jaar ingezet, zo leuk als het enigszins mogelijk was. Zo veilig als we zelf nodig achtten. En uiteraard hebben we vele wensen overgebracht bij het nieuwe jaar. Een goed gezondheid zal allicht nog meer dan vroeger de boventoon gevoerd hebben. Maar ook veel liefde, liefde in de maatschappij die vandaag moeite heeft met een harmonieuze samenleving, waar zelfs een vreugdevol feest voor enkelingen een reden is om minder fraaire dingen te doen. Laat een kloppend hart, midden in de stad een aanzet zet zijn tot wat telt… liefdevol samenleven… (kp)