Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Het vredeslicht wil mensen motiveren om tussen Kerstmis en nieuwjaar een eenvoudige, maar een persoonlijke en actieve bijdrage op te nemen om warmte, vreugde, licht en hartelijkheid aan alle mensen door te geven.

We oriënteren ons op de dialoog ten dienste van de vrede. Het Vredeslicht staat open voor elke levensbeschouwing. Het Vredeslicht is vertrokken in Bethlehem en door velen tot bij ons gebracht.

Het vredeslicht draagt iets onzichtbaars met zich mee. Iets wat je niet onmiddellijk verbaal uitgelegd krijgt. Eens dat je er mee in aanraking bent gekomen, blijft het je omarmen. Bij het overhandigen van het vredeslicht zijn er weinig woorden nodig om te begrijpen waarover het gaat…..

Ook dit jaar kan je een klein lichtje mee naar huis nemen. Je kan het op 19 december voor en na de eucharistieviering van 9.30 u ophalen vanaf 9 u tot 11 u.