Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Zaterdag 27 november was er een Adventsviering in onze kerk van Stokrooie. Viviane deed een warme oproep naar de kinderen en ouders om aanwezig te zijn. Viviane en Jean gingen voor in de gebedsviering. Bij het begin van de viering werd de eerste kaars aangestoken van het Advent op weg naar Kerstmis. De voorbeden werden door de leerlingen van onze basisschool gedaan. Viviane las een verhaal op kindermaat. Het zangkoor Utopia o.l.v. Peter verzorgde de viering met Adventsliederen. Na de viering kon je langs de uitgang een liter pompoensoep kopen dat volledig naar Welzijnszorg gaat tegen armoede. Dank aan iedereen die gesteund hebben voor Welzijnszorg. Volgende gelegenheid is op zaterdag 25 december bij de Kerstviering om 10u.