Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Het valt op, het zicht is onverwacht. Eendjes horen in het water thuis, niet in de lucht! En toch hangen ze in het straatbeeld, alsof ze ontsnapt zijn van de kermis en de baas van het eendenviskraam ze vergeten is, toen de attractie naar een andere stad trok…

Onverwachte combinaties doen het. Een chef in een restaurant die afwijkt van het geijkte pad met aparte combinaties van producten, die krijgt de aandacht in de media. Eendjes die uit de band, of beter in de lucht springen ook. En mensen? Mensen die gelovig zijn en het in de samenleving tonen, krijgen al even rare blikken als onze in de lucht zwevende eendjes. Maar het is goed om al het kleurrijke van het leven in het spoor van Jezus te tonen, onverwacht. En het krijgt zeker aandacht en wie weet zelfs navolging…(kp)