Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Op zaterdag 11 september 2021 hielden het Basisonderwijs Stokrooie samen met de kerk en juf Viviane een startviering. Iedereen was welkom, maar in het bijzonder de zes communiecantjes van dit jaar.

Onze pastoor ging de mis voor, opgeluisterd door het zangkoor Utopia o.l.v. Peter Haesevoets. Tijdens de mis mochten de zes communiecantjes vooraan zich voorstellen. Aan het altaar brachten ze een kelkje aan op het prikbord. Het blijft in de kerk hangen tot 10 oktober wanneer zij hun eerste communie doen. Daarna mogen zij dit meenemen naar huis. Op het einde van de viering stak onze pastoor een dikke duim in de richting van de zes kinderen als teken van een mooie voorbereiding op weg naar 10 oktober.
Er was een hartelijk applaus voor het zangkoor Utopia.