Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

In de maand mei organiseert onze PE Sint Elisabeth een kapelletjestocht tussen de 4 kapelletjes van onze 4 parochies. Dit omdat we dit jaar niet op bedevaart kunnen gaan en omdat we elkaar door de coronamaatregelen al een tijd niet meer gezien hebben. Hierdoor kunnen we toch verbonden blijven met elkaar. Bovendien is dit een manier om de eenheid tussen de 4 parochies te versterken.

Elke zondag van de maand mei zetten we 1 kapel in de kijker.

In elke kapel wordt een gebedskaart voorzien en wat geschiedkundige achtergrond. Voor de kinderen voorzien we wat tekeningen en een zoektocht met opdrachtjes rond de kapel. 9 mei komt Danny Jaspers (professor aan de K.U. Leuven faculteit Letteren) toelichting geven rond de geschiedkundige achtergrond en het levensverhaal van de heilige Elisabeth.

We voorzien een wandeltocht rond de vier kapelletjes. Meer info volgt binnenkort op onze sociale media.