Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT


Het voorbije jaar zijn er, op enkele maanden na, geen eucharistievieringen doorgegaan. Het coronavirus en de maatregelen die genomen worden, verbieden het samenkomen van grote groepen mensen. In de kerk mogen vieringen doorgaan, met max. 15 aanwezigen. In een uitvaart mogen bij uitzondering 50 personen aanwezig zijn, maar max. 1 persoon per 10 m2.
Vanaf volgende zondag, 18 april, willen we in de zondagskerk in Kermt opnieuw een viering laten doorgaan op het vroegere uur van 9.30u. Eén eucharistieviering in onze pastorale eenheid.


Om deel te nemen aan de viering, moet je vooraf inschrijven. Je kan dit enkel doen bij Marleen Celen, op het tel. 0494 12 26 54.
Er kunnen slechts 15 mensen inschrijven. We mogen dit aantal niet overschrijden. Je kan inschrijven voor één viering per maand. Dit om zoveel mogelijk mensen de kans te geven een eucharistieviering mee te maken.


Op deze manier willen we in de zondagskerken van de 2 pastorale eenheden terug eucharistie vieren. We nodigen je uit om, ook vanuit de andere parochies, hiervoor in te schrijven.


In Tuilt zal er elke zondag een gebedsdienst met communie gehouden worden om 10.45u. Reservatie kan gebeuren in de kerk zelf, die open is van 10.00 tot 12.00 uur. Of via Hilda Vangeel (011 25 14 31 / 0478 73 86 38). Ook hier zijn max. 15 personen toegelaten.


Team Pastorale Eenheid St. Elisabeth