Search
Close this search box.

GELOOFSKERNEN KERMT SPALBEEK STOKROOIE en TUILT

Wat is er boeiender dan met jongeren stappen te zetten naar een mooie toekomst? Je kan er zelfs je job van maken!

Om mee te bouwen aan jongerenpastoraal in ons bisdom zoeken we twee enthousiaste mensen die – voltijds of deeltijds – daar hun energie in willen steken. Enerzijds zal je grotere samenkomsten en initiatieven kunnen opzetten en bestaande groepen en werkingen in Limburg mee ondersteunen. Anderzijds zal je als jongerenpastor, op een nog te bepalen locatie, zelf een jongerenwerking mee kunnen uitbouwen. Uitdaging te over om creatief en geïnspireerd met een dynamisch team mee aan de slag te gaan!

Ben je zelf geïnteresseerd in deze functie? Ken je iemand uit familie, parochie of kennissenkring die je dit wel ziet doen? Geef dan zeker aandacht aan de uitgebreidere vacature-omschrijving die je vindt op www.vacaturehasselt.ijd.be.

Voor meer inlichtingen of vragen kan je terecht bij Bart Benats, bisschoppelijk afgevaardigde voor jongerenpastoraal in het bisdom Hasselt, bart.benats@skynet.be, 0478-28.07.21.

Sollicitatiebrief met motivatie en uitgebreide C.V. voor 5 april 2021 richten aan Anaïs Fayt, directeur IJD. Per mail naar anais.fayt@ijd.be